Kulinarnie - z WiedĽmami. Bo wiedĽmy przecież nie tylko napary magiczne gotuj±!
Blog > Komentarze do wpisu

polewa kakaowa

składniki:

  • 3/4 kostki masła (lepiej niż margaryny, lepiej zastyga)
  • 3/4 szklanki cukru pudru
  • 4 łyżki wody
  • 4 łyżki kakao
  • 1 łyżeczka oleju

przygotowanie:

Cukier rozpu¶cić z wod±, wrzucić masło, roztopić, nie gotować, dodać resztę, czyli kakao i olej. Jak by było za rzadkie dodać więcej cukru.

¶roda, 08 lutego 2006, kakunia.k
polewa kakaowa wiedĽmosłodkie dodatki polewa słodkie

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack URL wpisu:
Komentarze
2006/03/14 19:54:33
Chcialem zauwazyc ze autorem tegoz nie jestem ja lecz ciocia Marysia, ktorej blizej nie znam. Zdaje sie ze byla to prababcia babci Genowefy, mozna wiec zmienic (C) by Pumexx na (C) by ciocia Marysia.
:)
-
2006/03/15 13:48:57
ale to na furumie jest opisane szczegółowo, a tutaj tylko informacyjnie, do kogo po info :)
-
2006/03/22 16:17:19
Chyba ze tak :))
do góry | szablon popełniła kate_mac
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów Durszlak.pl